Onze 

Producten


Pre Press

Een goed idee maar geen idee hoe het uit te werken? Geen nood, onze ervaren grafici vertalen uw beelden en teksten naar een sterk ontwerp, met respect voor uw huisstijl, en perfect op maat van uw wensen en behoeftes. Zo helpen ze u uw idee om te zetten in een concreet drukwerk.

U kan ook beroep doen op onze prepress afdeling voor ontwerpen van logo's, huisstijl, reclame(campagnes) en ander creatief werk.

Dankzij onze computer-to-plate technologie wordt het ontwerp daarna feilloos op een drukplaat overgebracht.

 

Briefpapier, omslagen, ...

We hebben een lange traditie in het feilloos drukken van alle types commerciële en administratieve documenten. Of het nu gaat om briefpapier, facturatiepapier, NCR-documenten, visitekaartjes, omslagen, bedankkaarten, kladblokken, stickers enz., we maken ze allemaal. 

Opdruk is mogelijk in quadri- en pantonekleuren, of een combinatie van beiden.


Fardes & ringmappen

Fardes en ringmappen in alle bruikbare formaten. Kies uit fardes met of zonder flappen, met of zonder ringen. Ze worden gerild en geplooid, en voorzien van een sluiting indien u dit wenst. Bedrukking recto-verso.

Ringmappen met gepersonaliseerde bedrukking recto-verso worden beschermd met matte of satijnglansplastificatie.

Opdruk is mogelijk in quadri- en pantonekleuren, of een combinatie van beiden.

Flyers, folders, affiches

Wij realiseren al uw leaflets, flyers, folders, affiches, stickers enz.

Brochures geplooid en/of geniet, folders vlak, gerild en op aanvraag ook geplooid geleverd.

Opdruk is mogelijk in quadri- en pantonekleuren, of een combinatie van beiden. Voor kleinere oplagen is ook digitale druk interessant.
 

Brochures, catalogi, magazines

Of u nu een gelijmde, ingebonden of geniete catalogus wenst te realiseren, u bent bij ons aan het juiste adres. Niet enkel een catalogus maar ook jaarverslag, magazine, tijdschrift, nieuwsbrief, brochure of ander samengesteld drukwerk worden met de grootste zorg door ons team gerealiseerd. 

Verschillende veredelingsmogelijkheden zijn beschikbaar, zoals matte of glanzende vernis, plastificatie en plaatselijke UV-lak. Opdruk is mogelijk in quadri- en pantonekleuren, of een combinatie van beiden.

Blocnotes, onderleggers, muismatten,...

Laat klanten elke dag aan je denken. Kies uit ons ruim assortiment promotiemateriaal. We begeleiden je graag bij het uitzoeken van originele mogelijkheden om jouw evenement, zaak, activiteit of dienstverlening te promoten.